Jonas Gahr Støre

Andre har mistet jobb og inntekt og. Her snakket Jonas Gahr Støre om flere temaer som arbeidslivet helsetjenester den.


File Jonas Gahr Store 25061469895 Jpg Wikimedia Commons

I sin første nyttårstale som statsminister lover Jonas Gahr Støre Ap å styrke fellesskapet han mener er blitt svekket under pandemien.

. Statsminister Jonas Gahr Støre håpar koronaetappen vi er inne i no fører til meir normal kvardag. Se hva Bergen har å tilby og fyll studietiden din med opplevelser. Prøv å spill av videoen senere.

Statsministeren holdt lørdag kveld den årlige nyttårstalen. Han antydar at koronasertifikat kan vere vegen dit for mange. Jonas Gahr Støre er født 25.

Jonas Gahr Støre fikk spørsmål om han og Prinsesse Ingrid Alexandra lo sammen da hun besøkte de tre statsmakter i forbindelse med myndighetsdag. Fått litt ekstra kvalitetstid med familien. Statsminister Jonas Gahr Støre prøver å gjøre et nummer ut av at forskjellene i samfunnet er økt pga pandemien - men fortsetter å snakke om dette grønne skiftet som ikke er annet enn en politiske skapt pandemi som i hvert fall vil ramme dem som har minst og som allerede er hardt rammet av tiltakene mot Kinaviruset.

Koronatiden har gjort samfunnet vårt mer urettferdig sa Støre i den tradisjonsrike nyttårstalen 1. Noen har spart penger. Jonas Gahr Støre møter pressen i vandrehallen på Stortinget for å redegjøre for sin kontakt med Jens Stoltenberg angående jobben som sentralbanksjef.

Støre er utdannet ved Befalsskolen for Marinen ved Sjøkrigsskolen i Bergen 19791981 og utdannet seg deretter til statsviter med spesialisering i historie og sosialøkonomi ved Institut détudes politiques de Paris i Frankrike 19811985. 102630 Beklager en feil oppstod. Statsminister Jonas Gahr Støre sier til Dagbladet at regjeringen ikke vil gå inn for bruk av koronapass i Norge nå.

Denne videofilen kan ikke avspilles. Jonas Gahr Støre lover tiltakslettelser på noen områder På spørsmål fra Aftenposten sier statsminister Jonas Gahr Støre Ap at han kan love enkelte lettelser i koronarestriksjonene framover. Paret har tre barn.

Han er gift med Marit Slagsvold.


Jonas Gahr Store Facebook


Jonas Gahr Store Wikipedia


File Jonas Gahr Store Undated Jpg Wikimedia Commons


Datei Jonas Gahr Store 174630 Jpg Wikipedia


Jonas Gahr Store Wikipedia


Jonas Gahr Store Simple English Wikipedia The Free Encyclopedia


Norwegen Wechselt Nach Links Wer Ist Wahlsieger Jonas Gahr Store Euronews


Jonas Gahr Store Nordic Cooperation


Biography Store Jonas Gahr

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here